Eurosport lanceert de tennispodcast ‘Achter de Baseline’

Commentator Abe Kuijl en verslaggever David Avakian bespreken in de nieuwe tennispodcast op regelmatige basis alle ins en outs van het tennis. Met interviews, anekdotes en gasten uit de tenniswereld komen alle facetten van de tenniswereld aan bod.

Met Achter de Baseline wil Eurosport verdieping bieden rond de tenniswereld in aanloop naar en tijdens de Grand Slams.
Abe Kuijl en David Avakian hebben Achter de Baseline eerder in eigen beheer gepubliceerd. Eurosport is blij dat ze dit na een pauze van twee jaar in samenwerking voortzetten.

In Achter de Baseline aflevering 1: ‘Ready? Play!’ bespreken Abe Kuijl en David Avakian het tennistoernooi van Indian Wells en de verschillen met Miami. Abe belt met Betty Stöve over het mogelijke ranking-record van Kiki Bertens en David sprak Robin Haase over het vertrek van ATP-president Chris Kermode. Roger Federer legt uit waar zijn topmaand maart vandaan komt en we horen Rafa Nadal over zijn blessures en Nick Kyrgios. Tenslotte komen de Canadese toptalenten Felix Auger-Aliassime, Bianca Andreescu en David Shapovalov aan bod (en David laat weten hoe je dat uitspreekt).

Achter de Baseline – de tennispodcast van Eurosport is nu te beluisteren via:
Spotify: https://spoti.fi/2FQX97x
iTunes: https://apple.co/2UnUWuA
Web: https://bit.ly/2CYmfRr
Soundcloud: https://bit.ly/2Vsqv2Q
Stitcher: https://bit.ly/2uJ3Bsa

1 Comment

  1. Geen idee waar ik verder mijn ongenoegen kan uiten over het in mijn oren irritante commentaar van Abe Kuijl. Zegt dat ie niet te nadrukkelijk aanwezig wil zijn?… De waarheid us dat ie geen seconde zijn mond dicht houdt. Als er ee stilte dreigt te vallen ko t ie weer aanzetten met statestiekjes en andere in zijn ogen wetenswaardigheden. Zou fijn zijn als je ee s wat mi der commentaar geeft je werkt zo afleixend dat het soms niet mogelijk is om de wedstrijd te volgen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*