Erik de Zwart lanceert contentplatform Medli

De verschuiving naar ‘on demand’ diensten zoals Netflix en Spotify, maar ook You Tube en uitgesteld TV kijken, is niet te stoppen. Ook oudere generaties hebben het gemak ervan inmiddels ontdekt.

Maar er schuilt een adder onder het gras: media-ondernemer Erik de Zwart: “Content ontsluiten via de grote platforms betekent onherroepelijk het verlies van regie. In het beste geval ontvang je een percentage van de inkomsten van jouw content. Dat kan anders.”     

MedLi is een totaaloplossing, waarmee je álle types content ontsluit: audio en video, podcasts, live broadcast, boeken en tijdschriften. In MedLi is all content aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd in een veilige en stabiele online omgeving: medli.tv  

Het nieuwe platform wil content publiceren en monetisen makkelijker maken. Tutorials, podcasts en zelfs live uitzendingen zijn mogelijk. MedLi is zo ingericht dat je voor ieder merk of special interest domein een aparte omgeving kunt bouwen. Daarmee benader je specifieke doelgroepen zo gericht mogelijk.

MedLi is een kant-en-klare oplossing waarin alle services zijn opgenomen die nodig zijn om jouw content te ontsluiten: een meertalig Content Management Systeem, een veilige betaalmodule die alle gangbare betaalmethodes faciliteert en een ‘front-end’ voor de consument. Extra mogelijkheden zijn oa het aansluiten van affiliate partners of een webshop.  

 MedLi is een initiatief van Erik de Zwart. “Ik ben een treinenliefhebber. In die scene is veel schitterende content beschikbaar, maar die is zo goed als onvindbaar. Het staat onderbroken door reclames op You Tube, óf het ligt te verstoffen in een archiefkast. Zo ontstond het idee voor MedLi: een contentplatform dat betaalbaar en bereikbaar is en waar bijzondere content écht tot zijn recht komt. Natuurlijk heb ik MedLi ook toegepast op mijn treinenhobby: het MedLi-platform 24Trains.tv is inmiddels de grootste online treinenbibliotheek!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*