Erik de Zwart komt terug op de radio

Na treinplatform 24Trains komt Erik de Zwart met een nieuwe streamingsdienst gericht op restaurants. Na de zomer wil hij de dienst gaan lanceren. Ook komt hij met een online zender met 90’s muziek ‘zoals TMF ooit bedoeld was’. Dat meldt hij in de podcast ‘Veronica Story’

Na zijn inval-uitzendingen op NPO Radio 5 geeft hij in het interview ook aan dat hij door diverse radiozenders, waaronder NPO Radio 5, is gevraagd om weer radio te gaan maken.

Bekijk het interview hieronder:

Lees ook:

VOO Studio 3-podcast met Erik de Zwart – Spreekbuis.nl

6 Comments

  1. Deze Veronica-serie is inderdaad ook als podcast te beluisteren, maar wordt hier alleen als ´vodcast´ gepresenteerd. En leuk, Erik straks ergens weer terug op de radio en ik raad m aan om dan hoe dan ook met De Stemband terug te komen en dan met n nieuwe, even verrassende sidekick als destijds Kees Schilperoort. Bijvoorbeeld een Bart Chabot, een Kluun, een Martin van Waardenberg, of …?

    En dus straks ook n streamingsdient over restaurants. Dat is dan wel t leuke van n vodcast en is duidelijk te zien waar de altijd sympathieke Erik Zwart zn buik van vol heeft. 🙂

    • En dan terugkeren met het top 40 hit dossier…. Vond ik hem ook niet slecht doen. Nou nog even Bart van Leeuwen lospeuteren bij NPO RADIO 5 en klaar is Rob Stenders! Bart en de Zwart weer bij elkaar! Dan zou ik ook nog eens polsen bij Ferry Maat om de Soulshow Dan uit te zenden op de manier zoals hij het nu doet vanaf Bonaire.

  2. De Zwart zal geen enkele radio uitzending maken op een station van John de Mol. Die twee zijn op zijn zachtst gezegd geen vrienden…..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*