Eppo van Nispen tot Sevenaer wordt vanaf 1 juli voorzitter van ECP

Eppo, directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, is sinds 2021 al actief als bestuurslid van ECP en in het bredere netwerk van ECP als voorzitter van de Stuurgroep Netwerk Mediawijsheid, ambassadeur van de Maatschappelijke coalitie Over Informatie Gesproken en kwartiermaker Cultuur en Media van de Nederlandse AI Coalitie | NL AIC.

Van Nispen: “ECP is de mooiste herberg waar ieder die iets met ICT en het streven naar een leefbare maatschappij samenkomt.”

Eppo neemt het voorzitterschap over van Tineke Netelenbos. “De afgelopen 11 jaar was Tineke een zeer actieve en bevlogen ambassadeur van ECP als neutrale, onafhankelijke maar vooral verbindende organisatie,” aldus Arie van Bellen, directeur van ECP. “ECP is in 25 jaar uitgegroeid tot het unieke platform dat we vandaag de dag zijn. Tineke heeft hierin een onmisbare rol gespeeld en daar danken we haar hartelijk voor. Tegelijkertijd zijn wij blij een waardig en bevlogen opvolger voor haar gevonden te hebben in Eppo. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

3 Comments

    • Het ECP staat voor Electronic Commerce Platform en is een platform voor de informatiesamenleving van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties in Nederland.

      En Eppo wordt de herbergier, dus in ieder geval vrij drinken …

  1. Hoever is Eppo met het digitaliseren en het online platform waarop iedereen in Nederland overal toegang heeft tot de programma’s in het archief. ik hoor hem er helemaal niet meer over.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*