Audiohuis lanceert nieuwe podcast van Jan Uriot & Marc-Marie Huijbregts

Vanaf woensdag 8 mei luister je naar Jan & Marc-Marie op Privéterrein. Een podcast waarin Marc-Marie en Jan het verleden laten spreken, het heden duiden en de toekomst voorspellen.

Telegraaf-journalist Jan Uriot en cabaretier Marc-Marie Huijbregts zijn geen groentjes in het podcastvak. Marc-Marie maakte al meerdere podcasts, waaronder één samen met Jan; Jan & Marc-Marie zijn voor niemand bang. De mannen zijn elkaar nog niet zat, maar wèl toe aan een nieuw jasje. In samenwerking met Audiohuis maakten ze hun nieuwe reeks Jan & Marc- Marie op Privéterrein.

Wat kan je verwachten van deze nieuwe serie? Zoals gewoonlijk zijn er veel herkenbare, hilarische en persoonlijke anekdotes. Daarnaast vissen Jan en Marc-Marie – met behulp van het grote Privé archief – verhalen op uit het verleden én werpen ze een blik op de toekomst.

Over de samenwerking
Jan & Marc-Marie op Privéterrein is een samenwerking met Jan Uriot, Marc-Marie Huijbregts en Audiohuis. De podcast wordt gelanceerd op 8 mei en zal wekelijks beschikbaar zijn op alle populaire podcastapps. Daarnaast kun je ook terecht op hun Instagram-pagina ‘janmarcmarie’.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*