EO-presentator Jeroen Snel gaat radio maken

Vanaf zaterdag 18 juni is EO-presentator Jeroen Snel de nieuwe vaste stem van de ‘Thuis op 5’ weekenduitzendingen.  Elke zaterdag- en zondagavond is hij te horen in het EO-programma op NPO Radio 5 waarin relaxte muziek, mooie gesprekken en nieuws de boventoon voeren.

Jeroen kijkt uit naar zijn nieuwe rol als weekendpresentator: “Ik vind het een bijzondere eer om ieder weekend de luisteraar naar bed te brengen. Juist in de laatste uren voor middernacht is het mooi om een sfeer te creëren waarmee je de dag fijn afsluit. Ik kijk het meest uit naar een persoonlijke en bijna intieme band met de luisteraar zo op de late avond. Radio heeft altijd mijn passie gehad. In het verleden heb ik veel gepresenteerd op NPO Radio 1 en was ik muzieksamensteller voor programma’s op Radio 2 en Radio 3. Als jonge jongen maakte ik radioprogramma’s die ik via een zelfgebouwde zender uitzond.”

“In het programma kan ik ook mijn eigen liefde voor muziek kwijt. Zo kan ik ook mijn eigen favoriete nummers laten horen waaronder mooie gospels die mij altijd tot steun en inspiratie zijn geweest. Mijn lievelingsplaat voor NPO Radio 5 is en blijft Kathy’s song van Eva Cassidy. Dat is echt een perfect nummer voor Thuis op 5!”

Over Jeroen Snel

In 1992 begon Jeroen als verslaggever bij de EO voor de actualiteitenrubriek ‘Tijdsein’. Een jaar later vervolgt Jeroen zijn loopbaan bij ‘Twee Vandaag’ als verslaggever en vanaf 2000 ook als presentator. Vanaf 2004 tot en met 2021 presenteert Jeroen ‘Blauw Bloed’, dat nu nog steeds op tv te zien is. Het is hét royaltyprogramma van de publieke omroep.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*