EMG organiseert TALENT DAYS op 20 & 21 mei

Op 20 & 21 mei organiseert EMG voor iedereen met een zesde zintuig voor media en techniek de EMG TALENT DAYS.  Op deze dagen nemen we je mee in de wereld achter de schermen, en laten we je ervaren hoe het is om te werken aan de meest uitdagende media-producties. Onder het thema ‘Wie is de EMG’er’ maak je kennis met al onze vakgebieden en professionals waar jij straks misschien mee samen komt te werken.

Deze dagen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in een (technische) baan in de media. Of je op zoek bent naar een technische functie of juist de kantoororganisatie wil versterken, we hebben plek voor talent in verschillende vakgebieden. Dit geldt voor mensen die op zoek zijn naar een interessante stage plek, schoolverlaters en media professionals die geïnteresseerd zijn in een baan bij EMG.

In drie uur tijd ga jij met ons aan de slag tijdens een demo productie gebaseerd op het format van Wie is de Mol. Daarna is er genoeg tijd om al je vragen te stellen en kennis te maken met onze professionals. Denk je dat wij de perfecte match zijn? Bezoek dan onze TALENT DAYS op 20 of  21 mei én meld je direct aan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*