Efteling Radio komt met ochtendshow voor kinderen!

Aanstaande maandag 31 augustus start Efteling Kids Radio – voor het eerst – met een eigen ochtendshow:  ‘Opstaan! met Arnoud & Mayoni’. Elke maandag t/m vrijdag van 06.00u tot 09.00u. Deze nieuwe show bevat verschillende items, afgestemd op het ritme van de ochtend (jonge gezinnen).

Efteling Radio meldt: ‘We besteden elke ochtend aandacht aan de jarigen van die dag, er is een prijsvraag waarbij je dagelijks een knuffel kunt winnen (‘begin de dag met een knuffel’) en we spelen de Kinderen voor Kinderen Bingo. Het ‘Grote Mayoni Efteling Weetjes Museum’ is een belangrijk onderdeel van de show. Kinderen kunnen alle mogelijke vragen over de Efteling stellen tijdens de live-uitzending die we beantwoorden in het virtuele museum. Daarnaast kunnen kinderen s’ochtends berichtjes inspreken via de gratis app van Efteling Kids Radio. Met name deze (inspreek)functie is dit jaar een hit bij kids gebleken.’

Deze nieuwe show wordt gepresenteerd door Mayoni Oosterhoff en Arnoud Schellenberg. Arnoud werkt al vanaf 2008 voor Efteling Kids Radio als zendermanager en dj. Mayoni werkt er sinds 2018 als dj en is enorm populair bij kinderen.

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation speciaal voor kinderen (4 tot 10 jaar). Op het station de grootste (‘Top 40’) hits van nu, kinderhits, Efteling-muziek en sprookjes. Maar je hoort ook alle nieuwtjes uit de Efteling en er zijn dagelijks prijzen te winnen Het station is te luisteren via de kabel, via de TV, op internet of  via de gratis Efteling Kids Radio app (Appstore / Google Play).

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*