Eerste verkiezingsdebat ooit op SBS6 met nabeschouwing in Vandaag Inside 

SBS6 staat op donderdag 16 november de hele avond in het teken van de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Wilfred Genee presenteert samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens het eerste verkiezingsdebat ooit op de zender: Het debat van Nederland. In dit debat, dat om 20.30 uur start, gaan Nederlanders in gesprek met de lijsttrekkers van de vier grootste partijen. Om 22.00 uur beschouwen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in Vandaag Inside het debat na. 

Het debat van Nederland wordt geen traditioneel tv-debat. In dit debat staan namelijk Nederlanders centraal die zelf ervaring hebben met en binnen de vier belangrijkste thema’s van de aankomende verkiezingen, die naar voren zijn gekomen uit het representatief onderzoek onder leden van het Hart van Nederland-panel: gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid). Zij leggen hun (persoonlijke) verhaal voor aan de lijsttrekkers, die hierover vervolgens met elkaar en met de Nederlanders in de studio het debat aangaan. Op basis van de actuele peilingen geven Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV) acte de préséance in Het debat van Nederland. Op woensdag 1 november wordt bekend welke partijen op dat moment de grootste zijn en dus welke lijststrekkers hun opwachting maken. Het debat van Nederland wordt geproduceerd door TVBV, een label van Banijay Benelux.  

Uitzending: donderdag 16 november Het debat van Nederland om 20.30 uur en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. 

5 Comments

  1. Het wordt eens hoog tijd dat SBS6 een pro Geert Wilders tv-zender wordt en de de aanval op Frans Timmermans opent. Man wat zou ik graag in plaats John de Mol de baas over de Talpa zenders willen zijn!

    Alle bekende Nederlanders die het in hun hoofd zou halen om wat negatiefs over Geert Wilders en andere rechtse politici te zeggen en daarna een grote fout maken gaan dan op de Talpa tv-zenders meedogenloos verpletterd worden. Een voorbeeld en dan ben ik even John de Mol zelf;

    Beste redactie van Shownieuws, jullie gaan vandaag drie kwartier over de buitenechtelijke dochter van Frans Timmermans praten en zo niet dan worden jullie allemaal ontslagen!

    Net zoals Fox News en The New York Post dat doen. Maar misschien kan ik daarvoor beter de Murdoch familie raadplegen?

  2. Waarom wordt i.v.m. de woningnood geen gedoogsteun gemaakt of sowieso voor vakantiewoningen waarin alle nutsvoorzieningen geregeld zijn, niet geregeld dat er een permanent wonen status afgegeven kan worden. N.m.m. wordt het woningtekort daarmee voor een groot gedeelte opgelost.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*