Een avond 50 jaar 3FM op NPO 3

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van 3FM staat NPO 3 vanavond – zaterdag 24 oktober – volledig in het teken van de Nationale popzender.
 

 

Op NPO 3 zullen de volgende twee speciale televisieprogramma’s te zien zijn:

Top 50 jaar 3FM, Zaterdag 24 oktober, 20.55 uur, BNN op NPO 3 

In dit programma zijn gesprekken te horen met Hilversum 3, Radio 3 en 3FM DJ’s van toen en nu, zoals Wim T. Schippers, Giel Beelen, Jack Spijkerman, Frits Spits, Gerard Ekdom, Timur en vele anderen. Ook is een Top 50 van historische radiofragementen te horen, samengesteld door het Nederlandse publiek.

Klik hier om alvast een preview van ‘Top 50 3FM’ te zien

50 jaar 3FM Feest, Zaterdag 24 oktober, 22.00 uur bij BNN op NPO 3

Verslag van het concert 50 jaar 3FM in Paradiso dat op 19 oktober werd gehouden in de Amsterdamse poptempel. Douwe Bob, Miss Montreal, De Jeugd Van Tegenwoordig en Jett Rebel zijn de artiesten die optreden. 3FM jock Frank van der Lende laat in de kleine zaal het publiek kennis maken met de beloftes van de toekomst: de 3FM Serious Talent bands Sue The Night, Amber Gooma, The Brahms en OIJ. In de kelder host dj Michiel Veenstra een 3FM-pubquiz met de focus op 50 jaar popgeschiedenis en 50 jaar 3FM.

Spreekbuis.nl sprak recent met Arjan Snijders, auteur van het vuistdikke boek over 50 jaar 3FM. Het interview is hier terug te lezen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*