Dudok in Concert in 3D

De live-uitzending van Dudok in Concert op NPO1 heeft woensdagavond 700.000 kijkers getrokken. De vorige editie waren dit 618.000 kijkers. Het concert is tot 14 september ook in 3D te zien in de pop-up bioscoop in Beeld en Geluid in Hilversum.

Het iconische raadhuis van Hilversum vormde dit jaar wederom het decor van het NOS- programma. Aan het event in het Hilversumse Dudokpark werkten diverse artiesten mee: Angela Groothuizen, 3JS, Frank Boeijen, Fresku & Sarah Jane, Julia Zahra, Boris en het 125 zangeressen tellende Goois Vrouwenkoor. Ook was er een rol weggelegd voor het wereldberoemde Metropole Orkest, waarvan de Mediastad de thuisbasis is.

Beeldmaker en radio-DJ Ruud de Wild kreeg bij Dudok in Concert de unieke kans om als verhalenverteller de gevel van het iconische Raadhuis van Hilversum – dat ontworpen is door Dudok – te gebruiken als canvas.De presentatie was in handen van Frits Sissing.

Dudok in Concert vormde dit jaar de start van Dutch Media Week, een event waarbij media in al hun facetten centraal staan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*