Dominique Weesie (Powned) wil dat pluriformiteit gewaarborgd blijft

In De Telegraaf meldt Powned-baas Dominique Weesie Powned dat de omroep op het dwarse karakter heeft moeten inleveren. „Je kunt wel constant je hakken in het zand zetten, maar je krijgt geen zendtijd als je je niet aan het systeem committeert.”


Powned gaat een administratieve fusie aan met het AvroTros. “Er mochten nu eenmaal slechts acht omroepen met een erkenning overblijven, dus we moesten een vormpje vinden“

Toch benadrukt hij dat omroep Powned zijn eigen kleur zal behouden. “Dat is ook de belangrijkste opdracht van minister Slob: zorg ervoor dat die pluriformiteit gewaarborgd blijft.”, aldus Weesie. 

Bron: Telegraaf.nl

3 Comments

  1. Als PowNed dat dwarse karakter loslaat (wat al heeft gedaan) en verder geen (politieke) stroming heeft of kiest dan is het een totaal overbodige omroep. Dat is het eigenlijk al jaren maar nu nog meer. De jeugd hoeft dit soort sensatie tv online niet persé bij PowNed te zijn en als je op tv Katja Schuurman moet aan trekken en programma’s moet overnemen van BNNVARA omdat die er niets meer in zien dan weet je niet waar je mee bezig bent. PowNed is even de luis is de pels geweest bij de NPO maar heeft het verder niet waargemaakt. Het is een waardeloze overbodige omroep met een waardeloze directeur. Met af en toe een goed programma of een goeie documentaire maar die kan een andere omroep of zender ook maken.

  2. Het is allemaal waar wat hier boven wordt beweerd. Helaas wordt dit niet gelezen
    door de mensen die hun bijdrage aan deze ‘omroep’ overmaken. Dus zinloos.
    Misschien zijn zij kijkers, maar zeker geen zieners.
    Binnenkort komen er nog 2 prutsers bij.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Ga je door de wasstraat van de NPO, dan verdwijnt de kleur’ - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*