Domien Verschuuren en Bibian Mentel op de Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur 3FM-dj Domien Verschuuren en snowboardster Bibian Mentel.

Domien Verschuuren, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is sinds een jaar het geluid van 3FM in de ochtend. Het is aan Verschuuren en zijn collega’s om 3FM uit de crisis te helpen na aanhoudend tegenvallende luistercijfers. Deze week werd bekend dat Verschuuren voor de vierde keer het Glazen Huis in gaat voor de goededoelenactie Serious Request.

Bibian Mentel, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is meermaals Nederlands kampioen op verschillende snowboardonderdelen. In de aanloop naar de Spelen van Salt Lake City sloeg het noodlot toe: als gevolg van kanker moest haar been worden geamputeerd. Mentel vocht zich als paralympisch sporter terug naar de top, met Olympisch goud in Sotsji als gevolg. Intussen keerde haar ziekte steeds weer terug, deze zomer voor de negende keer. Over haar strijd schreef ze het boek Kut Kanker.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij voormalig Feyenoord- en Real-speler Royston Drenthe, van wie deze week een biografie verscheen. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen ‘stoppen op het hoogtepunt’ (niet te verwarren met het fenomeen ‘net ietsjes te lang doorgaan’).

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 12 november
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*