Doe mee met Barts Mediarun op het Mediapark!

Wil jij het meest spectaculaire parcours van Nederland afeggen én een goed doel steunen? Op 21 mei aanstaande organiseert de Bart de Graaff Foundation de allereerste Barts Media Run op het Mediapark in Hilversum. En geloof ons: daar wil je bij zijn.

Dwars door de studio’s Dit evenement is uniek in zijn soort, want als deelnemer ren je niet over saaie wegen op straat of rond het Mediapark. Nee, de route loopt dwars dóór het mekka van Nederlands medialandschap. Dat betekent: rennen langs de decorhallen en kleedkamers, dwars door de wereldberoemde studio’s. Er zal een parcours worden uitgezet van 5 en 10 kilometer en daarnaast is er een Kids-run van 800 meter en 1,5 kilometer.

Je hoeft je dus echt niet suf te trainen om de eindstreep te kunnen halen. Bart de Graaff Foundation Uiteraard is er tijdens de run genoeg te doen: je kijkt je ogen uit, er worden typische ‘Bart de Graaff-activiteiten’ georganiseerd (denk aan bakstenen gooien). Maar het belangrijkste van dit alles: de opbrengst van die dag gaat naar de stichting van Bart de Graaff: de grondlegger van televisiezender BNN. In de week van de run is het precies 15 jaar geleden dat hij op 35-jarige leeftijd overleed.

Uit eerbetoon en ter nagedachtenis aan de bevlogen programmamaker, richtten familie en vrienden na zijn dood de Bart de Graaff Foundation op, met als voorzitter Barts zus Mirjam de Graaff. De stichting is in het leven geroepen om Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende beperking die een eigen onderneming willen starten, te steunen. Ambassadeur Irene Moors: “Bart en ik komen allebei uit Haarlem, we zijn even oud en we zijn tegelijk gestart in televisieland. Dus toen mij werd gevraagd om ambassadeur te worden voor deze foundation, zei ik direct ja. Ik vind het geweldig om te zien hoe Bikkels zich inzetten om hun eigen bedrijf te starten en uiteindelijk zelfstandig ondernemen.”

Bikkel jij ook mee? Je begrijpt wel dat je Barts Media Run niet mag missen. Dus trek je hardloopschoenen uit de kast, schrijf je in en bikkel mee!

Omroepplatform Spreekbuis is mediapartner van Barts Media Run 2017

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*