Dit zijn de winnaars van de 2e voorronde Gouden Televizier Ring 2018

Wederom hebben vijf programma’s zich geplaatst voor de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018.

Het Nederlands publiek heeft massaal gestemd en vijf mooie programma’s gekozen die kans maken op een Gouden Televizier-Ring. In die bovenste regionen zien we een paar oude bekenden maar ook spannende nieuwkomers.

Dit is de top 5 (in alfabetische volgorde)
• De luizenmoeder
• Expeditie Robinson
• Hunted
• Over mijn lijk
• Paleis voor een prikkie

Dat De luizenmoeder hoge ogen scoort, is geen verrassing, de comedyserie met Juf Ank en directeur Anton was de afgelopen weken een ongekende hit op NPO 3. De stevige fanbase van Expeditie Robinson zorgde er ook dit jaar weer voor veel stemmen voor het overlevingsprogramma. Het spannende Hunted, waarin burgers uit handen van de opsporingsdiensten moeten zien te blijven, is een verrassing in deze top 5, net als Paleis voor een prikkie met het sympathieke stel Frank en Rogier. Over mijn lijk met Valerio Zeno is een van de hoogst gewaardeerde programma’s van de Publieke Omroep en een zeer verdiende kandidaat voor de Gouden Televizier-Ring.

25 programma’s
De komende maanden volgen nog twee voorrondes totdat in totaal twintig programma’s en series zijn gekozen die in oktober 2018 kans maken op de Gouden Televizier-Ring. De redactie van Televizier kiest daarna nog 5 programma’s die een wildcard krijgen voor de eindronde.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*