Dit zijn de Pride ambassadeurs van MTV, Comedy Central en Spike

Alice Olsthoorn, Bo Hanna, Channah Koerten, Koen Kardashian, Hoax Lebeau, Marloes Coenen en Miss Abby OMG zijn dit jaar de gezichten van de Pride campagne van MTV, Comedy Central en Spike. De komende weken delen zij hun eigen ervaringen als lid of ally van de LGBTQIA+ community onder de noemer #LEADWITHLOVE en geven zij tips en advies over hoe je sterker in je schoenen kan staan.

De campagne gaat vanaf vandaag van start via de kanalen van MTV, Comedy Central en Spike en zal gedurende de Pride week en de weken daarna worden uitgerold op tv en online. Met deze campagne willen de merken niet alleen de LGBTQIA+ community steunen, maar proberen zij ook om met de verhalen van de ambassadeurs de kijkers te wijzen op de huidige situatie en acceptatie in Nederland.

Naast de campagne zal er deze week ook een aangepaste Pride programmering te zien zijn op MTV met speciale LGBTQIA+ afleveringen van Catfish, het achtste seizoen van Are You The One met een volledig sexually fluid cast, afleveringen van RuPaul’s Drag Race, en Served! Met Jade Thirlwall, waarin de Little Mix zangeres verschillende kook challenges aangaat met bekende drags als Shea Coulee, The Vivienne, Alyssa Edwards en vele anderen.

Bekijk hieronder de promo video met alle ambassadeurs. Het verhaal van Koen Kardashian is vanavond om 20:00 uur te zien op het Instagramkanaal van MTV. Hou daarnaast ook de socials van Spike en Comedy Central de komende tijd in de gaten zodat je niets mist van deze campagne.
Deel daarnaast jouw eigen verhaal met de hashtag #LEADWITHLOVE en vergeet niet om @mtvnl, @spikenltv of @comedycentralnl te taggen.

1 Comment

  1. Goed initiatief dit, maar waarom kiezen ook deze media er weer voor dat pride blijkbaar alleen is voor mensen die op mannen vallen? Drag queens en homo’s, trans vrouwen, hetero vrouwen, die zijn tegenwoordig al beter gerepresenteerd. Maar waar zijn de transmannen, de lesbiennes, de hetero mannen als allies? Wees zo inclusief als dat je je voor doet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*