Dit zijn de luistercijfers van mei/juni 2021

NLO heeft vandaag de cijfers van haar luisteronderzoek bekendgemaakt. Qmusic komt steeds dichter in de buurt van NPO Radio 2, terwijl Radio 538 steeds meer aandeel aan het verliezen is.

Zie onderstaande cijfers (met speciale dank aan Radiofreak.nl)

3 Comments

  1. Radio 10 is gestabiliseerd. Meer groei zit er waarschijnlijk niet in.

    De sterke groei van Qmusic gaat ten koste van Radio 538, zo te zien. Als Radio 538 over een tijdje weet terug te vechten, zal Qmusic niet verder groeien.

  2. Ik hou de afgelopen jaren met argusogen de cijfers van 3FM in de gaten. Met al het geld dat erin wordt gepompt, dan hoop ik als belastingbetaler dat de investering zich laat uitbetalen in betere luistercijfers. Na een glaasje realiteit besef ik dat het water naar de zee dragen is. Het geeft net zo’n naar gevoel als bij FunX, de subsidiestations voor niet blanke jongeren met een afkeer voor de Nederlandse cultuur. Het station draait sinds de start op veel subsidiegelden uit alle bestuurslagen en heeft zulke lage luistercijfers dat ze geheim worden gehouden.

    • NPO 3FM heeft een volledig dekkend FM-pakket. Meer luisteraars, zou dus mogelijk moeten zijn. Interessante vraag is ook hoe NPO 3FM zou scoren met een onvolledig dekkend FM-pakket (zoals de commerciëlen hebben). Dan is er niet veel meer van over.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*