Dit zijn de luistercijfers van augustus-september

NLO heeft de nieuwe luistercijfers bekendgemaakt. Qmusic maakt een flinke stap vooruit ten opzichte van Radio 10 en 538. NPO Radio 2 blijft stabiel op de nummer 1 positie.

Zie overzicht (met speciale dank aan Radiofreak.nl)

2 Comments

  1. Radio 538 buiten de top 3 van best beluisterde radiostations. Best bijzonder, omdat Radio 538 al vanaf ongeveer 2003/2004 steevast in de top 3 staat. Frank Dane en de andere dj’s van Radio 538 doen het goed. Ik voorspel geen verdere extreme daling van de zender. Ondanks de felle concurrentie van bijvoorbeeld Qmusic, is de formule van Radio 538 al jaren ijzersterk. Een dipje overleven ze dus wel.

    Sky Radio is al een tijdje niet meer het succes wat het ooit geweest is. De kerstperiode zal nog voor een tijdelijke opleving zorgen, maar de luistercijfers zouden structureel omhoog moeten. Sky Radio is een radiostation voor het brede luisterpubliek. In de jaren 90 het best beluisterde radiostation van Nederland. Nu staat het op de zesde plaats.

    Over NPO 3FM hoeft niet te worden nagedacht. Of de zender nou wel of geen veranderingen doorvoert, het lijkt definitief onderaan te blijven kwakkelen.

  2. Sharid Alles zei mei 2019 dat ze 3fm binnen twee jaar naar een aanvaardbaar marktaandeel wilde helpen. Anders vertrekt ze. Conclusie: vermoedelijk eindigt haar tijdperk mei 2021. Of er moet de komende 7 maanden nog een wonder gebeuren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*