Dit zijn de luistercijfers maart-april 2022

NLO heeft vandaag de luistercijfers van april-mei bekendgemaakt. De verschillen ten opzichte van de vorige meetperiode zijn beperkt. NPO Radio 2 laat een kleine stijging zien en weet haar nummer 1 positie vast te houden. Zie overzicht (met speciale dank aan Radiofreak.nl)

6 Comments

 1. Toch leuk om te zien dat er meer naar Klassieke muziek wordt geluisterd dan naar 3FM. En de hele tijd hebben alle specialisten het maar over nieuwe formats bij 3FM. Welke dj waar en hoe laat hij/zij zijn/haar kunstjes moet uitvoeren.
  Toch maar stoppen met 3FM? Het is zo verdrietig om te zien dat het steeds verder en verder naar beneden afglijdt in de richting van een té dure hobby radiozender.

 2. Wat bijzonder dat je het hier specifiek 3FM uitzondert, terwijl het stabiel blijft. De publieke omroepen hebben een andere taak dan de mcdonalds radio bij de commerciëlen.

  Opvallend hoe het de concurrent bezighoudt wat er gebeurt bij de PO.

  • En wat houdt die taak voor 3FM precies in dan, aangezien er bar weinig mensen naar luisteren en al helemaal niet in de doelgroep? Deze zender heeft het beste zendernetwerk van het land en dat is weggegooid geld. Geef het dan aan Radio 5.

   En McDonalds radio bij de commerciëlen? Geldt dat voor Kink? Voor Pinguïn Radio? Is Radio 2 haute cuisine? Wat een aanmatigende onzin.

 3. Beste Ron, Nou de prestaties van 3FM zijn bedroevend. Als je kijkt naar het budget en dekking in de Ether. Ieder normaal bedrijf zou failiet zijn.

  Nou KINK is absoluut geen MC dreck radio.

 4. ORN is?
  Locale? Radio Continue?

  Met een procentje hier en daar meer of minder is het niet echt spannend. De verandering bij radio 1 en de promotie ervan zet ook geen zouden aan de dijk.

  Maar gelukkig is er bijna de Tour de France.
  Kan ik me zo op verheugen. Met Gio en Seb…

  Wennen aan Villa DWDEBV kan ik Maar niet maar bureau Buitenland was al keigoe…geef die een halfuur erbij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*