Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2017

Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach zijn de drie programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2017.

Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach (in alfabetische volgorde) kregen de meeste stemmen van het Nederlandse publiek en dingen op donderdag 12 oktober mee naar de felbegeerde publieksprijs.

De laatbloeiers
Het is een gevarieerd rijtje waarin opvalt dat Beste zangers en Expeditie Robinson de laatbloeiers zijn. Beste zangers bestaat sinds 2009 maar wordt nu pas volledig omarmd door het publiek. Het onverwoestbare Expeditie Robinson is op televisie sinds 2000 en werd in 2015 al eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Toen bleek Wie is de Mol? te sterk, maar Expeditie Robinson is niet klein te krijgen.

Luchtig en grappig
De satirische nieuwsshow Zondag met Lubach doet bijna het onmogelijke: precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de twee video’s die wereldwijd viral gingen. Ongekend knap.

Connectie met publiek
Opvallend is dat alle drie de genomineerden zijn verzekerd van een sterke fanbase, zegt Televizier-hoofdredacteur Jeroen de Goeij: “Als moderne tv-maker is het zaak echt connectie te maken met het publiek. Op de eerste plaats op tv, daarnaast op alle digitale platformen die tegenwoordig voorhanden zijn. Het medialandschap is voorgoed veranderd. De drie finalisten laten ieder op hun eigen manier zien dat je daarin zeer succesvol kunt zijn.”

Op 12 oktober wordt de Gouden Televizier-Ring 2017 uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. Dan worden ook de Zilveren Televizier-Sterren man en vrouw, de Talent Award en de Gouden Stuiver uitgereikt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*