Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Radioring!

De luisteraar heeft gesproken; de genomineerden voor de Gouden RadioRing zijn bekend! De radiopresentatoren van Club Ondersteboven (SLAM!), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica) werden vandaag live in hun uitzending verrast door Rob Janssen, presentator van het RadioGala van het Jaar.

Deze vijf programma’s hebben de meeste stemmen gekregen in de eerste stemronde en maken kans op de felbegeerde Gouden RadioRing. Vanaf morgen 08.00 uur kunnen luisteraars op Radioring.nl hun stem uitbrengen in de tweede stemronde. De stembussen voor ronde twee sluiten op 30 januari om 20.30 uur. Morgen maakt AVROTROS tevens de genomineerden voor de Zilveren Radioster Man en de Zilveren Radioster Vrouw bekend.

Wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen, wordt bekend op donderdag 30 januari tijdens het Gouden RadioRing Gala, gepresenteerd door NPO 3FM-dj Rob Janssen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.
Gouden RadioRing Gala op donderdag 30 januari vanuit Theater Gooiland in Hilversum

1 Comment

  1. Was vroeger nou écht alles beter ???? Nee ,natuurlijk niet ! Maar om ’n Radio-prijs te mogen ontvangen moest de radio-máker wel meer in z’n mars hebben dan bv ’n Genee met 2 schreeuwers cq meelachers !! ’n Slechter radio programmma dan dit is nauwelijks denkbaar. ’n Beetje brutale vraag stellen en vervolgens NIET luisteren , maar wel gieren van de lach om niks, is de grootste kwaliteit van dit groepje . Wie de nominaties toekent is onbekend, gelukkig maar. De werkelijk enige terechte kanshebber is Rob Somer. Die sinds mensen heugenis ’n leuk, onderhoudend goed te beluisterend programma maakt. Wie véél meelopers heeft wint waarschijnlijk . Ik ben benieuwd . U hopelijk ook !!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*