Dit zijn de 5 podcast-tips van… Robert Zuidgeest Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Robert Zuidgeest.

Robert Zuidgeest is al 15 jaar actief binnen marketing in verschillende rollen en bedrijven in binnen- en buitenland. Momenteel is hij Head of Marketing bij NLZIET, hét online tv-platform van Nederland. Hij is hier bezig met zijn missie om heel Nederland van de kabel af te krijgen en hen het gemak van online tv kijken te laten ervaren.


Lees verder>

1 Comment

  1. Wel n leuke rubriek die podcast-tips, maar hier tipt Robert Zuidgeest Makkelijk Eters van culinair-journalisten Hiske Versprille en Joël Broekaert(NRC). Maar die podcast is in juni al weer snel gestopt. Had dat nou iets met gebrek aan sponsoring te maken (wees onafhankelijk als restaurant-criticus, dus)? Maar opvallender, met t stoppen heeft Hiske Versprille (de Volkskrant) ook haar Twitter-account opgeheven. Weet iemand why?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*