Dit zijn de 5 podcast-tips van… Rick Romijn

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Rick Romijn

Romijn startte zijn radiocarrière als ‘Ricky Romano’ in de jaren tachtig bij Radio Stad Den Haag. Hij woont in Den Haag. Romijn werkt al sinds eind jaren 1990 als sidekick bij o.a. Edwin Evers. Sinds januari 2019 is Romijn werkzaam voor Radio Veronica. Hij fungeert net als bij Radio 538 samen met Niels van Baarlen als sidekick, eerst in de middagshow van Wilfred Genee, Veronica Inside, en sinds december 2021 in het programma van De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen. Tevens was Romijn enige tijd de muzieksamensteller voor Radio Veronica. Daarnaast was Romijn samen met Niels van Baarlen te zien als barmannen in de talkshow Café Hendriks en Genee op Veronica.


Romijn: „Ergens in de begin jaren 80 werd ik ziek door het radiovirus. Nooit meer hersteld. Al 25 jaar professioneel op de radio. Bekendste wapenfeiten: Evers staat op, Veronica Inside en nu ook Ook Goeiemorgenop Radio Veronica.”

Lees verder>

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*