Dit Was De Radio“The Tropical Tapes”-podcast over het stoppen van Timur Perlin bij 3FM

Zomer 2023 brengt Dit Was De Radio weer “The Tropical Tapes”. Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen ontvangen radiohelden onder verhitte omstandigheden. Met dit keer: Timur Perlin.

Timur mag gerust 1 van de meest oorspronkelijke en oprechte radiomakers van Nederland worden genoemd. Maar voor Timur gaat dat allemaal niet vanzelf. Elke show is er weer de twijfel: ben ik wel goed genoeg, weet ik nog wel hoe het werkt? Bij het nieuwe 3FM sinds najaar 2022 vindt Timur het daarom genoeg om maar 1 uurtje per dag te maken, het Requestival. Wat later vraagt Timur of de vrijdag er af mag vallen. En nu maakt Timur nog veel ingrijpender keuzes. Wat beweegt deze onzekere maar o zo creatieve radiomaker om bewust zijn glazen in te gooien? Wat gaat Timur dan doen en waarom?

Een opvallend en openhartig gesprek over de druk van presteren in radioland, het zoeken naar uitdaging en het heilige vuur en over de koers van het huidige NPO 3FM.

2 Comments

  1. Ik ga luisteren. Zijn weekend show “TIMUR!” met Rámon was leuke radio – Jammer dat dat er niet meer is.

  2. Timur had destijds samen met Ramon de Coen & Sander Show moeten opvolgen op 3FM. Nog steeds heel raar dat zij geen show samen hebben op de zender.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*