Dit Was De Radio: Timur dronken on air en John Williams als radio-dj

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week praten Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio over een opmerkelijke nachtzending van Timur op 3FM en beoordelen ze opnieuw de dj-skills van tv-presentator John Williams op Sublime.

De gehele inhoud van aflevering 97:

  • Timur Perlin is na een personeelsuitje van 3FM de beroerdste niet. Ook al is ie straalbezopen, hij neemt de show van Andres Odijk (die zelf níet met alcohol op achter de mic mag) wel even over.
  • Daar klapt hij uit de school over zijn seksavonturen. Maar schakelt daarna net zo makkelijk naar… veilingperikelen van FM-pakketten en kavel-voorwaarden. (?!)
  • John Williams zit inmiddels ruim een half jaar langer op de vrijdagmiddag van Sublime. We luisterden naar zijn eerste shows, hoe doet ie het nu?
  • In deel 5 van het grote Ochtendshow Onderzoek prikken we een dagje om te turven hoeveel muziek er in de zes grote ochtendshows op de Nederlandse muziekradio wordt gedraaid. Bewust 1 dag, omdat de luisteraar ook zomaar een dag kan luisteren en dan beslist: deze show en deze zender is wel/niet wat voor mij. Wat denk jij, waar zit de meeste en minste muziek? Qmusic, Radio 10, Radio 538, Radio Veronica, NPO 3FM of NPO Radio 2?
  • In ‘De Post De Post’: inhoudelijke vragen over waarom BNNVARA zo veel belangrijke blokken op de radio is kwijtgeraakt, wat we van het nieuwe Jurgen van den Berg-spel (‘De Nieuwssnipper’) vinden en of de talenten-pool ’s nachts op NPO Radio 1 wel zin heeft.
  • In het blooperblokje: grote geslachtsdelen én hele jonge bellers bij Rob & Wijnand, Mattie & Marieke bellen in bij 3FM (?) en op NPO Radio 4 weet Hans van den Boom onder een mi-nu-ten lang applaus nog een extreem korte muzikale tease te maken. Je móet het horen.
  • Syb haalt rioolnieuws boven en memoreert Spaanse TELEAC-lessen.
  • Tom Herlaar (van de EO op NPO Radio 5) weet nog wel een goeie gast voor DWDR! Maar wie is het?


In de bonusshow deze week is Merel Westrik te gast bij Mattie op Qmusic. Ze krijgt een passend spel voorgeschoteld. Ook horen we weer een nieuwe cross-talk podcast, nu van Q’s Domien Verschuuren en Kai Merckx. Plus: exclusieve bloopers van Bas van Werven (die bijna on-air overlijdt), Sven Kockelman (die probeert het tv-concept napraat-show op de radio uit) en Astrid Kersseboom (wordt niet door haar gast herkend).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*