Dit Was De Radio over ‘n emotionele Rob van Someren en het zoontje van Henry Schut


Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week becommentariëren Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen oa heftige emoties bij oa Rob van Someren en een man die wilde helpen in de zoektocht naar het verdwenen meisje Hebe. En Henry Schut is dj geworden en krijgt hulp van zijn zoontje!

De complete inhoud van aflevering 91:

  • Rob van Someren is emotioneel. ‘Somertijd’ zorgt nu eens niet voor een gulle lach, maar voor kippenvel!
  • Meer emoties: nu rondom het ongeluk van de 10-jarige Hebe en haar begeleidster. Bij Tim Klijn belt de man die de autosporen een dag eerder zag dan de politie vol tranen en doet zijn verhaal. Hoe logisch is dat?
  • En hoe logisch is het dat ’s nachts op NPO Radio 1 het interviewprogramma ‘Nooit meer Slapen’ zelfs voor nieuws in deze zaak wordt onderbroken?
  • Henry Schut is niet alleen meer bij ‘Langs de Lijn’ te horen, maar nu ook op NPO Radio 5, als vervanger van Bert Haandrikman. De leeftijd van de luisteraar wordt met zijn 11-jarige zoon in de show direct stukken jonger! 
  • Amsterdam Dance Event is hét ding voor SLAM! Dus als de producer van de ochtendshow er af ligt in de ochtend zelf, dan is dat alleen maar goed.
  • Een prijzen revolutie op 3FM: Barend en Benner geven een 10-daagse reis naar Bali weg! Ja-haa Harm: met het vliegtuig dus ! Waarom hebben ze zulke grote prijzen op 3FM? Vraagt ook collega Rob van de Radio zich af.
  • Het blooperblokje zit vol verkeerde moppen, geschreeuw, gehoest en verslikkingen. Met o.a. DJ Sven, Ilse de Lange en Sander van Hoorn.
  • Dan Syb: die de zomertijd-wintertijd verwarring aangrijpt én ook nog een Biet-blokje heeft.
  • Tot slot wéér Henry Schut, nu met een oproep aan de sport-hatende Arjan Snijders!


In de bonusshow de confessies van Ron hoe hij zich voorbereidt op een dansavondje tijdens ADE en Harm vertelt wie er in de IT ooit aan zijn lip bleef hangen. Arjan kan zich wel laten gaan, maar heeft wel heel wat nodig om dat voor elkaar te krijgen. Ook nog iets van de radio, heren? Jazeker: ‘Lieve Peter’, is de poging van Nellie Benner om de ‘Lieve Marianne’ column-traditie voort te zetten. We luisteren en oordelen. Bonusbloopers zijn er ook, over die heerlijke verbindingen op NPO Radio 1. En Morad die een zendertje verder nog niet de juiste schuifjes weet te vinden.

Meer info

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*