Dit Was De Radio met als gast: Rick van Velthuysen

In de podcast Dit Was De Radio (DWDR) blikken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen terug op de mooiste, opvallende en ontroerendste radiomomenten van de afgelopen weken. Een grote dosis verhalen, analyses én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! In de nieuwste aflevering een gesprek met radiomaker Rick van Velthuysen (Powned). Hij vertelt onder andere over zijn ‘promotie’ naar de ‘vroege’ nachturen op NPO Radio 2, zijn drijfveren, politieke ambities en toekomstdromen.

De hele inhoud van aflevering 68:

  • Het RadioRing-winnende ‘Blessings’ van Groot Nieuws Radio bestaat 10 jaar! Dat moet gevierd worden, met een radiomarathon. Hallelujah!
  • Een verslaggever van onderzoeksprogramma ‘Argos’ van NPO Radio 1 krijgt het verbaal aan de stok met terrorisme-expert en wetenschapper Beatrice de Graaf. Zij komt verhaal halen en neemt haar advocaat mee. Spannende radio!
  • Ruud de Wild begroet op NPO Radio 2 zijn luisteraars met ‘Hier zijn de gristenhonden van KRO-NCRV’. Nu gaat hij voor deze omroep ‘The Passion’ op tv aan elkaar praten. Hoe vreemd is dat?
  • Onze hoofdgast is niemand minder dan Rick van Velthuysen! Zijn nachtshow op NPO Radio 2 verhuisde van 2.00-4.00 uur naar 0.00-3.00 uur. Brengt het Rick nieuwe inzichten? En hoe kan hij politieke ambities combineren met nachtelijke dj-werk? Rick vertelt erover en deelt zijn toekomstdromen.
  • In het blooperblokje leren we onder andere hoe je in een bol moet praten én vallen er grove woorden bij een spel.
  • Geluidskunstenaar Syb haalt een wolf door de mangel.
  • Stijn ‘De Stijn’ van Vliet van 3FM mag de laatste minuut vullen.


In de extra bonusshow voor ‘Vrienden van de show’ hebben we het over ‘De Overstapweken’ bij Radio Veronica (dissen ze de concurrent?) en vertelt Rick van Velthuysen aan wie hij een enorme hekel heeft. Ook is te horen dat zélfs ‘radiogod’ Wessel van Diepen wel eens een foutje maakt. Ga dus naar Vriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

Feedback, post en blooper-tips zijn welkom via: ditwasderadio@gmail.com en het laatste nieuws rond de podcast is te vinden via de socials: Facebook.com/ditwasderadio – Twitter.com/DitWasDeRadio – Instagram.com/DitWasDeRadio.

Dit Was De Radio dankt ‘De Radiofabriek’ voor de opnamefaciliteiten. Meer info op: www.radiofabriek.nl. 

Dit Was De Radio
 is beluisteren via alle bekende podcast-apps.

1 Trackback / Pingback

  1. Dit Was De Radio met als gast: Rick van Velthuysen – www.112Wwft.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*