Dit Was De Radio: Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen becommentariëren live The Passion

Op ‘witte donderdag’ 14 april zijn Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen eenmalig live te horen én te zien met Dit Was De Radio(DWDR). Normaal blikken ze in deze podcast terug op de leukste en opvallendste radiomomenten, maar deze keer zullen ze het tv- én radiospektakel The Passion van live-commentaar voorzien. Dit onder de titel: ‘Dit Was De Radio presenteert The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie’.

Harm Edens: “The Passion is natuurlijk gróóts op televisie. En NPO Radio 2 voorziet dit Bijbelse verhaal al jaren van een deskundige audiodescriptie, maar het kan áltijd leuker! Toen we dit media-event vorig jaar in Dit Was De Radio achteraf zaten terug te luisteren wisten we: we volgend jaar zélf live commentaar op het commentaar gaan leveren. Dat gaan we nu met z’n drieën dus ook écht doen. Ik kan je voorspellen: een kruisiging was nog nooit zo leuk!”

Aansluitend op ‘Dit Was De Radio presenteert The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie’presenteert Astrid de Jong de nababbelshow ‘Dit Was De Radio presenteert The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie – Passion Praat’. Astrid de Jong: “Ik heb echt géén idee wat die mannen gaan doen. Maar we gaan er natuurlijk wél gewoon over napraten, want dat hoort zo.”

Donderdag 14 april vanaf 20.30 uur via hetYoutube-kanaal van Dit Was De Radio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*