Dit Was De Radio: Eddy Keur winnaar eerste seizoen ‘Item Inspectie’

In de podcast Dit Was De Radio (DWDR) blikken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen terug op de mooiste, opvallende en ontroerendste radiomomenten van de afgelopen weken. Een grote dosis verhalen, analyses én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! In de nieuwste aflevering 77, die is opgenomen met publiek, kwamen een aantal radiohelden langs. Prem Radhakishun besluit spontaan Jeroen van Inkel telefonisch te gaan stalken. Eddy Keur is ook aanwezig, hij blijkt de winnaar te zijn van het eerste seizoen van ‘Item Inspectie’. Maar is hij blij met de winst? En is hij eigenlijk de winnaar? En Mischa Blok is er ook! Het loopt allemaal flink uit de hand.

Met verder in aflevering 77, ‘live met publiek’ vanuit De Radiofabriek:

 • Carolien Borgers heeft zeven dagen nodig om een excuus te formuleren in Muziekcafé als het publiek ‘homo’ roept naar Jeangu Macrooy. Heel erg woke?
 • Rob & Wijnand worden het nieuwe 3FM-ochtendduo! Hopelijk krijgen ze daar meer budget dan in hun huidige avondshow, waar de weg te geven prijzen niet echt overhouden…
 • In Spijkers met Koppen barst een gast in tranen uit. Emoties op de radio. We love it!
 • Op NPO Radio 1 ook emoties bij de ‘Turkse André Hazes’ Ammar Bozoglu.
 • Bij SLAM! worden gecancelde BN’ers bezongen.
 • In het Blooperblokje gaat alles verkeerd: tijdscodes, nummertjes in een hitparade, uitspraken en kandidaten.
 • Syb viert de week van de digitale radio. Da’s een jaarlijks NPO-feest: dan gaan mensen DAB+ uitleggen aan de luisteraar. En Robert-Jan van der Hoeven weet DAB+ echt te verkopen!
 • Aan Jantien van Tol de slotminuut.

In een extra lange bonusshow voor vrienden: héél veel extra’s. Mischa Blok loopt spontaan binnen om het ‘Radio Vriendenboekje’ in te vullen. Harm gaat he-le-maal los op Gijs Groenteman. We maken ons zorgen over Astrid Kersseboom. Plus: bonusbloopers van o.a. Bart Arens en Fleur Wallenburg. 

PUBLIEKSOPROEP
Op vrijdag 24 juni gaan Harm, Arjan en Ron nóg ’n keer opnemen met publiek én enkele radiohelden! Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte komen vertellen over de 1000e uitzending van ‘Jan-Willem Start Op’ op NPO Radio 2 eerder die dag. En ook Jeroen van Inkel is uitgenodigd. Publiek is welkom vanaf 15.30 uur (later komen kan ook) tot 18.30 uur in De Radiofabriek op ’t mediapark, met hapjes en drankjes. Meld jezelf hiervoor even aan via: ditwasderadio@gmail.com.

3 Comments

 1. In een extra lange bonusshow voor vrienden: héél veel extra’s. Mischa Blok loopt spontaan binnen om het ‘Radio Vriendenboekje’ in te vullen. Harm gaat he-le-maal los op Gijs Groenteman.

  De hoogste tijd dat iemand eens helemaal los gaat op Harm Edens. Hij verpest echt deze hele podcast. Word met de week luidruchtiger, praat door alles en iedereen heen en dringt om een hele vervelende wijze zijn denkbeelden op aan iedereen. Dit doet hij trouwens tegenwoordig overal. Dit was mijn favoriete podcast maar ik ben vanwege Harm gestopt met luisteren.

  • Helemaal mee eens. Een hele vervelende eigenschap, dat hij heel tijd zijn mening moet verkondigen. Het is een radiopodcast, geen milieu/linkse hobby-podcast. Ik luister nog wel, maar merk dat het me steeds meer irriteert.

 2. @Radioluisteraar En hij presenteert zijn mening altijd als een feit. Wat Harm vindt dat is zo en wat de rest vindt dat doet er niet toe bij hem. Een hele vervelende man geworden.

  Jammer, vanwege Harm luister ik niet meer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*