Dit Was De Radio #157: ‘Dees’ (Desiree van der Heiden) moet je horen!

Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks analyses, verhalen, veel opvallende of grappige fragmenten én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Elke dinsdag verschijnt weer een nieuwe aflevering in alle grote podcast-apps. Daarnaast is er voor ‘vrienden van de show’ ook weer elke week een exclusieve bonusshow te beluisteren.

Deze week is Desiree van der Heiden (NPO Radio 2) onze gast!

Met in aflevering 157:

  • Desiree van der Heiden doet sinds kort de late avond op NPO Radio 2. Eigen kweek dus vanuit de nachtelijke luwte van deze zender (en een beetje KX en 3FM). Desiree is inmiddels één van de frisse nieuwe stemmen op de nationale radio waar je eens naar moet luisteren.
  • Dus doen we ook hier, samen met haar, naar twee fragmenten uit haar avondshow ‘Dees moet je horen’.
  • Ook blikken we terug op de 3FM Awards die in stilte via een youtube-stream en flardjes op NPO 3FM zelf te volgen waren. Vanuit het Paard in Den Haag was het jaarlijkse prijzenfeestje voor Nederlandse artiesten wederom een vage echo uit succesvolle tijden. Of hebben ze zich opnieuw uitgevonden?
  • Op Qmusic zetten ze in op grotere namen. Daar worden felbegeerde Taylor Swift-kaartjes weggeven in de ochtendshow. Het Vlaamse Q-voorbeeld van dit prijzenfeest (‘elke beller wint’) volgt nog steeds het Oprah Winfrey-model, met hysterische toestanden én voor-de-gek-houd-momentjes bij de zenuwachtige bellers.
  • Marijn Oosterveen was onlangs bij DWDR te gast, samen met dj Anoûl Hendriks, wiens ochtendshow op SLAM! hij produceert. Ze hintten al op een vroegere tijd in de ochtend en dat klopt: Marijn presenteert nu zelf de pre-ochtendshow. Even luisteren hoe die aftrap ging
  • In het Blooperblokje onder andere van Angela Groothuizen, Barend van Deelen en Tim op het Broek.
  • Bij Syb krijgt Paul McCartney z’n oude bas weer terug en bij de NOS begeeft de computer het (weer). Dit item wordt trouwens gesponsord door ‘BBQ is good for you’. Huh?
  • De slotminuut (het slotgebed) is van Daan Hartgers, hij doet de dagsluiting namens Groot Nieuws Radio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*