Dit Was De Radio #137: een overdosis Prem en content voor Qmusic!


Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks analyses, verhalen, veel opvallende of grappige fragmenten én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Elke dinsdag verschijnt weer een nieuwe aflevering in alle grote podcast-apps. Daarnaast is er voor ‘vrienden van de show’ ook weer elke week een exclusieve bonusshow te beluisteren.

Met in aflevering 137:

 • Radio4All gaat bijna van start en Prem is de eerste die er maar liefst zeven dagen per week drie uur per dag komt pionieren, zoals hij het zelf zegt. Wie kan er zoveel Prem aan? De luidruchtige radiomaker wordt ter verantwoording geroepen!
 • Domien zit na zijn radioshow vast in de lift bij Qmusic. ‘Nou en?’, kun je denken. Maar dan vergeet je dat er gratis ‘content’ voor op het oprapen ligt! We horen hoe de Q-dj’s hier een heuse content-storm van maken: on air én via de socials.
 • Wie stoeit er deze week met A.I.? Het is good old Stefan Stasse die zichzelf laat nadoen. De A.I.-variant blijkt gelijk een stuk minder leuk dan de echte Stefan.
 • Imani Goncalvez (FunX) zet het door ons vaak bekritiseerde ‘foutieve gebruik van roffels’ weer op de kaart. Ze doet dat op een half mislukte manier in, maar speelt zich zo wel in onze kijker!
 • De Grote Ochtendshow Tunes Competitie: aflevering 5! Met muziekjes van Jeroen van Inkel van NPO Radio 2 (zo’n beetje de uitvinder van het genre) versus Bert Haandrikman van NPO Radio 5 (met meerdere varianten voor verschillende uren). Hoe beïnvloedt dat de punten die we uitdelen?
 • In het Blooperblokje hoor je grappige momenten van o.a.: Henk Blok, Angela Groothuizen en Jurgen van den Berg (die zijn korte afwezigheid in deze rubriek snel weer goedmaakt)
 • Syb zit bovenop de winst van ’t WK korfbal en praat geen poep.
 • De slotwoorden zijn van Maarten Schakel, van Paradise FM (Curaçao). Hij had zich onlangs gigantisch verslapen voor zijn ochtendshow, je hoorde dat in het Blooperblokje. Hij geeft uitleg over dit pijnlijke voorval.

In de exclusieve bonusshow voor vrienden van de show deze week:

 • Muziek voor op jouw uitvaart (of die van een ander): hoor je die wel eens op de radio? Wél bij ‘De Sandwich’ van NPO Radio 5.
 • Hoe gaat het nou met Omroep Zwart op de radio? Is er wat verbeterd? Een nieuwe luistertest nu we weer een jaartje verder zijn, naar ‘Wat Anders’ ( 3FM).
 • Bonusbloopers zijn er o.a. van Frank Dane, een curieus gesprek in de nacht van Radio 1 en Mieke van der Weij!

1 Comment

 1. Ahhh Mieke van der Weij.

  En zeven maal 3 uur Prem in de ochtend? Lijkt mij….vermoeiend.

  Hij heeft radio in zijn bloed he? Echt hoor. Als Bert Kranenbarg nog een radioreus zoekt. Is Prem nog steeds te horen bij Giel. Ga ik die zender toch eens zoeken..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*