Dirk Jan Roeleven op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 uur 14.00 uur programmamaker Dirk Jan Roeleven en oud-schaatsster Margot Boer.

Dirk Jan Roeleven, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is journalist en programmamaker bij de NTR, waar hij werkzaam is voor onder meer Andere Tijden Sport. Hij reisde naar Canada om Evert van Benthem, winnaar van de Elfstedentocht in 1985 en 1986, te bezoeken. Hij deed dit in gezelschap van Reinier Paping en Henk Angenent, die beiden ook een Elfstedentocht-overwinning op hun naam hebben staan.

Margot Boer, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-schaatsster. Ze won gedurende haar carrière maar liefst twee keer brons op de Olympische Spelen. Echter, doordat een Russische gediskwalificeerd is, mag Margot tijdens de komende Spelen in Pyongyang opnieuw het podium op, om alsnog een zilveren medaille in ontvangst te nemen van de vorige spelen.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij de Wooning Zesdaagse van Rotterdam, waar van 4 tot en met 9 januari de beste baanwielrenners ter wereld in actie komen. Jules praat onder meer met Niki Terpstra. Hij won in 2014 Parijs-Roubaix en komt in Rotterdam opnieuw in actie. En tv-recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken vooruit op het nieuwe televisiejaar.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 7 januari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*