Directeur Lucien Brouwer vertrekt bij Videoland

Deze week is bij RTL intern bekend gemaakt dat Videoland-directeur Lucien Brouwer vertrekt bij RTL Nederland.

RTL-directeur Sven Sauvé zou een andere invulling hebben over de rol van Brouwer, waardoor is overeengekomen dat Brouwer eind deze maand RTL gaat verlaten. Naar een opvolger wordt nog gezocht.

Brouwer meldt aan Spreekbuis: ‘In de afgelopen vijf jaar heb ik geleerd en gezien dat verandering in de mediabranche de enige constante is. Aan het einde van 2022 komt die verandering ook voor mij persoonlijk, want ik ga RTL verlaten.  Misschien een verassing maar voor mij niet onverwacht. Ik heb de afgelopen maanden met Sven Sauvé een aantal openhartige en constructieve gesprekken gevoerd over de toekomst van Videoland en de positie van CMO. Daar is uitgekomen dat ik plaats ga maken, ik ga het missen maar ga met veel wederzijds respect RTL verlaten.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*