Dierenspel Waku Waku staat centraal in podcast Daar Bleef Je Voor Thuis!

In een nieuwe aflevering van de podcast Daar Bleef Je Voor Thuis! bespreken Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op veler verzoek het dierenspelletje ‘Waku Waku’. Dit populaire KRO-programma werd uitgezonden van 1988 tot 2000. Een panel van vier bekende Nederlanders moest in het spel de meest bijzondere vragen beantwoorden aan de hand van dierenfilmpjes. Hoewel het een simpel spel lijkt komen Ron en Bjorn met tal van wetenswaardigheden op de proppen en raken ze er maar niet over uitgepraat. 

Paula Udondek was de laatste presentatrice van het programma en komt uitgebreid aan het woord in de podcast. Ze verklaart onder andere het succes van het programma en blikt terug op de opnames en de mooie reizen die ze voor Waku Waku heeft gemaakt. En wat doet ze tegenwoordig allemaal? Ze is al een aantal jaren ‘uit de picture’?

In de tweewekelijkse podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis’ houden mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op ietwat chaotische wijze nostalgische televisieshows uit hun kinder- en jeugdjaren (de jaren 80, 90 en 00) tegen het licht. Ze boordelen of ze anno nu nog steeds thuis zouden blijven voor de kijkcijferhits van toen en bellen met fans of makers. Ook rakelen ze de grootste tv-flops uit de Nederlandse tv-historie nog even op. De aflevering zijn te beluisteren via alle grote podcastplatforms en via deze link.

Foto: KRO-NCRV

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*