Dick Rienstra bij TinekeShow

Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week weer spraakmakende gasten. Presentatrice Tineke de Nooij is terug van vakantie en praat met onder anderen Dick Rienstra en Maartje Rammeloo.

 

Dick Rienstra (1941) is op maandag 17 augustus te gast bij Tineke. Hij had zijn eigen muzikale tv-shows bij de NCRV en speelde talloze rollen in het theater en tv-series. Zo speelde hij in De Fabriek en bij duizenden kinderen werd hij bekend als adjudant Van Der Steen uit de series van Bassie & Adriaan. Ondanks zijn hoge leeftijd treedt hij nog steeds op.

Dinsdag 18 augustus komt de jonge sopraan Maartje Rammeloo langs. Zij is genomineerd voor de gerenommeerde Grachtenfestival Prijs die woensdag wordt uitgereikt.

Aanstaande woensdag 19 augustus is acteur en schrijver Genio de Groot te gast, de acteur speelde vele rollen in het theater maar had onlangs nog een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij heeft momenteel zijn laatste theatervoorstellingen op de rondreizende Parade in Amsterdam.

Tineke sluit de week af met Thijs de Zeeuw, die een heel bijzonder beroep heeft: hij ontwerpt dierenverblijven.

TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+) en tot 1 september 2015 ook via de AM.
 

MAX
TinekeShow – 17 t/m 21 augustus 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*