Deze week viert Bert Kranenbarg 1000ste aflevering van Bertop5

In januari 2017 begon Bert Kranenbarg (KRO-NCRV) met een nieuw programma op NPO Radio 5: BertOp5. Aanstaande donderdag 2 september viert het programma de duizendste aflevering met een borrel in de tuin van het Radiohuis in Hilversum. Een borrel met allemaal luisteraars.

In de zomermaanden juli en augustus hebben 25 luisteraars van het programma als VakantieVerslaggever verteld over de plek waar ze verbleven en over wat daar te doen is. Ook onderzochten ze het prijsniveau op hun vakantiebestemming door te kijken wat een cappuccino op het terras en een hoorntje met twee bolletjes ijs kosten. Bovendien kregen ze van de redactie opdrachten die ze moesten uitvoeren. De VakantieVerslaggevers zaten door heel Europa: ondermeer op IJsland en in Polen, op de camping in Frankrijk, naturistisch op La Palma, maar ook in Otterlo en Oostenrijk.

Donderdag zien deze ‘collega’s’ elkaar voor het eerst tijdens de VakantieVerslaggevers-borrel in de buitenstudio van BertOp5 in de tuin van het Radiohuis. Daar komen de verhalen samen en vieren ze nog één keer de zomer van 2021. En de duizendste aflevering van het radioprogramma.

Bert Kranenbarg: “Duizend afleveringen, de kop is eraf, maar het is nog lang niet klaar. Het is iedere dag een feest om BertOp5 te maken. Ons programma wordt goed beluisterd en hoog gewaardeerd. De zender NPO Radio 5 past me als een ouwe jas, ik kan hier helemaal mezelf zijn en onze luisteraars zijn echt blij met wat we doen en laten dat iedere dag weer weten. Ik hoop nog jarenlang door te mogen gaan voor KRO-NCRV op NPO Radio 5.”

Aflevering 1000 van BertOp5, donderdag 2 september 16.00-18.00 uur, KRO-NCRV, NPO Radio 5

2 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met deze “voorlopige” mijlpaal. Dat er nog minstens 10.000 mogen volgen. Altijd heerlijk genieten. Bij de spelletjes wordt de radio even wat harder aangezet en puzzelen we mee.
    In de auto van m’n man een extra radiootje erbij gekocht zodat we niets missen. Ga zo door met je programma en ook de heerlijke Franse muziek

  2. Gefeliciteerd Bert met het bereiken van deze mijlpaal,het is niet niks 1000 uitzendingen,op naar de 2000 zou ik zeggen,geniet elke middag weer opnieuw.Altijd gezellig!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*