Deze BN’ers doen mee aan dit seizoen van Wie is de Mol?

Zaterdagavond was de eerste aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? te zien op NPO1 en werd er bekend wie de kandidaten zijn. Tien oud-deelnemers krijgen dit jubileumseizoen een herkansing.

Anders dan voorgaande edities blijven de kandidaten voor elkaar en voor het publiek geheim totdat het spel is begonnen. Zaterdag werd de eerste aflevering van het jubileumseizoen uitgezonden en werd er bekend wie de deelnemers zijn. Deze BN’ers doen mee aan dit seizoen van Wie is de Mol?:

 • Nikkie de Jager (2019)
 • Ron Boszhard (2018)
 • Horace Cohen (2011)
 • Tina de Bruin (2020)
 • Peggy Vrijens (2006)
 • Patrick Martens (2008)
 • Tygo Gernandt (2014)
 • Nadja Hüpscher (2007)
 • Jeroen Kijk in de Vegte (2017)
 • Ellie Lust (2016)

2 Comments

 1. De laatste Nederlandse seizoenen en zo ook deze vallen er tegen.
  De België versie op de zender VIER is vele malen leuker. De makers hebben zich daar een aantal jaren geleden opnieuw uitgevonden en doen dat eigenlijk elk seizoen opnieuw. Met spannende opdrachten en gevarieerde (ook kleine) spellen, hogere geld bedragen, onverwachte wendingen en gebeurtenissen, geen bekende mensen maar gewoon iedereen kan zich opgeven, geen onzin en opgeklopt gedoe in de finale, geen irritante gesprekjes van de kandidaten die vertellen wat de kijker zelf ook kan zien, in de finale alle mol acties en alle geheime aanwijzingen en backstage beelden en bovenal een presentator die gewoon normaal doet en normaal praat en die naast de spelleider de kandidaten mee op reis neemt en zich vormt bij de groep ondanks dat hij geen onderdeel uitmaakt van het spel. De presentator Gilles de Coster is de reisleider die er voor de kandidaten is maar die op de juiste momenten gepaste afstand houd.

  Daar kunnen Art Rooijakkers, Rik van de Westerlaken en regisseur Rick Mcculough heel wat van leren. Rick maakt de Nederlandse versie al jaren op de automatische piloot. De laatste aflevering als de kijker onnodig nog een week heeft moeten wachten op het verlossende antwoord moet de zich een uur lang worstelen door nietszeggende gesprekjes met fans buiten en kandidaten om vervolgens 3 molstreken te zien. Voor de rest moet de kijker maar naar site, die dan vervolgens altijd vast loopt. Fans mogen komen maar mogen buiten in de regen staan en binnen is het ons kent ons bn’rtjes gehalte weer hoog met oud kandidaten. Totale onzin en niet relevant dat die daar zitten.

  AVROTROS het is tijd voor de Belgische versie ook in Nederland en zonder bekende Nederlanders! Het voegt helemaal niets toe. De kijker leert onbekende Nederlanders zo kennen als je ze goed introduceert en eens een keer wat anders durft te doen dan anders. Stop met dingen doen omdat dit nu eenmaal altijd al zo gebeurd.

 2. Anders dan voorgaande edities blijven de kandidaten voor elkaar en voor het publiek geheim totdat het spel is begonnen. En dit is natuurlijk niet waar. Sommigen speelden ook echt slecht dat ze elkaar daar pas voor het eerst zagen. Je kan de kijker anno 2020 echt dat soort dingen niet meer wijs maken. Het wordt tijd dat Rik, Rick en de andere makers eens uit hun bubbeltje komen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*