Dekkingsgraad pensioenfonds PNO Media omlaag

De actuele dekkingsgraad daalde in maart van 90,5% naar 85,4%. De beleidsdekkingsgraad betrof eind maart 95,1%.

Als de actuele dekkingsgraad aan het eind van het jaar onder de kritische dekkingsgraad ligt, dan moet PNO Media een pensioenverlaging aankondigen. Op basis van de huidige wetgeving is voor PNO Media de kritische dekkingsgraad ongeveer 94%.

De kans op een pensioenverlaging in 2021 is toegenomen. De oorzaken van de lage dekkingsgraad en de gevolgen worden op PNOmedia.nl uitgelegd. Het resultaat op onze beleggingen was in maart -6,7%. Dit zorgde voor een daling van de actuele dekkingsgraad met 6,2%-punt.

PNO Media is een pensioenfonds voor de creatieve sector met veel klanten uit de omroepsector.

6 Comments

 1. @Juul,

  Jullie mogen ook wel eens inleveren, De Npo is een semi overheids instelling ( naar mijn mening ) en jullie ( ex) semi ambtenaren, dus vanaf je in dienst trekking altijd gegarandeerd loon tot je pensioen, nooit de angst te hoeven hebben dat het slecht gaat of voor een faillissement, of ontslag leuke tripjes ( dj Peter Theekamp wilde tijdens zijn vakante graag radio blijven maken en dus toog juultje naar Luxemburg op de baas zijn kosten om wat bij RTL te regelen en verbleef in hotel voor de duur van de trip ( en dat voor 2 uitzendingen per week ) Juultje kon lekker rustig werken zonder veel enorme tijds druk ( zoals aan de lopende ban waar iedere seconde telt ) Nee juultje had een leven op rozen bij de Npo, en gaat nu klagen over die paar pensioen centjes die hij mis zou lopen Bah Bah.
  Ik vindt dat Juultje niet moet KLAGEN en eens achter zijn grote oren moet gaan krabben…..

 2. Ah, onze Bellatrix weer, de NPO hater. Ik heb niet bij de NPO gewerkt. En de NPO is een Semi overheidsinstelling. (jouw mening schrijfje, dat mag jij wel vinden maar dat is gewoon niet waar beste menner-mevrouw.
  En dat Luxemburg verhaal klopt ook niet.
  En Theekamp schrijf je als “Teekamp” dus zonder “h”.
  Zo zie je maar weer dat je onzin uitkraamt. En eerst eens terug lezen voor je iets post.

  Als je flink bent onthul je wie er achter “Bellatrix” schuil gaat. In plaats van lekker anoniem van alles uitkramen.

 3. Klopt het luxemburg verhaal niet, begin je te dementeren Juultje??? Ben jij dan niet als “ producer” van de gouden uren niet in luxemburg geweest in de studio van Radio Luxemburg en een audio lijntje moest regelen via brussel naar hilliwood om dat peter en mariska toen daar op vakantie waren en peter zijn uitzending daar vandaan ging maken heb foto’s gezien…..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*