De veranderingen bij RTL Transportwereld

RTL Transportwereld is al meer dan 18 jaar hét televisieplatform voor transport en logistiek in Nederland. De nieuwe eigenaren van PMG, Carin van ’t Net en Tom Coronel, tevens producent van RTL Transportwereld, gaven bij de overname van PMG al aan zich meer op social media te willen richten. Daar liggen volgens hen veel nieuwe kansen naast met de gebruikelijke exposure op televisie, de goed bekeken en binnenkort vernieuwde website en Facebook.

Eline de Vries (31) zal met ingang van september vooral op dat gebied het team van RTL Transportwereld versterken en regelmatig te zien zijn in de items van het televisieprogramma, maar tegelijkertijd ook een belangrijke invulling geven aan de verschillende social mediakanalen. Zij zal ook een deel van de redactie voor haar rekening nemen. Eline is sinds 2014 werkzaam in de transportsector en beschikt over een CE rijbewijs en Code 95. Via haar eigen #ITSMYDRIVE bouwde zij inmiddels een netwerk om zich heen en verrichtte voor meerdere partijen binnen transport en logistiek tal van media- en chauffeursactiviteiten. Voor Eline geldt, dat zij zich tijdens de ritten met vracht- en bestelauto’s beperkt tot wat veilig mogelijk is. Met de komst van Eline ondergaat het team van RTL Transportwereld een belangrijke en gewenste uitbreiding.

Jakob Dekker, vanaf de start van het televisieprogramma betrokken bij de redactie, blijft deel uitmaken van het team en bekleedt sinds 1 juli de functie van hoofdredacteur bij RTL Transportwereld.

De directie van PMG is ingenomen met deze uitbreiding van het team, ook om zo nog beter in te spelen op de door de klanten gewenste mediaontwikkelingen van nu en in de toekomst. “Vol gas” is de bijbehorende tekst, die daarbij regelmatig door Tom Coronel wordt gebezigd. RTL Transportwereld zal vanaf september meer dan ooit zichtbaar en aanwezig zijn op alle mediakanalen.

RTL Transportwereld wordt wekelijks op zondag bij RTL7 uitgezonden om 17.00 uur. De herhaling vindt plaats op de zaterdag erna op hetzelfde tijdstip en bij dezelfde zender. Online is het doelgroep gerichte programma 24/7 bereikbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*