De Top 2000 Live quiz vanaf 26 december

Win kaarten voor het Top 2000 café in het Online Café en de NPO 3 app.

De Top 2000 Live Quiz maakt het grootste radio spektakel van het jaar nog leuker, interactiever en spannender. De Top 2000 is reeds jaren een succes en met een dagelijkse live quiz zet NTR een volgende stap in de verdere ontwikkeling van het de show.

NTR heeft Angry Bytes opdracht gegeven om op basis van het wereldwijd succesvolle PlayTrivia platform van Ex Machina Group een live interactieve quiz gemaakt waar de luisteraar niet alleen zijn kennis kan testen maar ook leuke prijzen kan winnen. Van 26 tot en met 30 december presenteren vijf NPO Radio 2 DJ’s een quiz live vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. De quiz is niet alleen te horen maar ook te zien op zowel mobiel, tablet en op desktop. De Live Quiz begint direct na de uitzending van de Top 2000 a gogo op NPO 3 om 20.30. Meespelen met de Top 2000 live quiz doe je op op https://top2000onlinecafe.nporadio2.nl/ of via de NPO 3 app.

Schema

26 december, 20.30 Frank van ’t Hof

27 december, 20.30 Leo Blokhuis

28 december, 20.30 Emmely de Wilt

29 december, 20.30 Paul Rabbering

30 december, 20.30 Jan-Willem Roodbeen

Over PlayTrivia

PlayTrivia is het platform met Ultra Low Latency video (<1 sec) en massale multiplayer-interactiviteit. Dit end-to-end platform is de ideale oplossing voor het brengen van quiz-shows met live video naar een groot mogelijk publiek (tot 1 miljoen + gelijktijdige gebruikers). 

Key features van PlayTrivia:

  • Live streaming video met ultralage latentie (<1 sec)
  • Verificatie via sms, e-mail of sociale media
  • Eenvoudig te lokaliseren: ondersteunt elke taal
  • Meerdere spelmodi, waaronder leaderboard en eliminatie
  • Geavanceerde trivia quiz game mechanics
  • Real-time scorekeeping voor honderdduizenden gebruikers

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*