De top 10 allertijden van Juri Verstappen

Van 5 tot en met 13 december staat Radio Veronica in het teken van de lijst der lijsten: de Top 1000 Allertijden. Spreekbuis.nl vroeg aan Veronica dj Juri Verstappen wat zijn ultieme top tien uit de Top 1000 is. 
 

Verstappen: ‘Het is een gevarieerd lijstje geworden…maarja dat krijg je nou eenmaal als je in je library begint te scrollen 🙂 Al deze hits hebben vijf sterren bij mij! Bij nummer 10 zie ik de metro’s al voorbijschieten bij het piano-intro en krijg ik meteen zin om een vlucht te boeken naar de Big Apple. Nummer 9 is gewoon een supervet nummer in alle opzichten. Nummer 8 is de beste Trance hit ooit gemaakt, punt uit. Party Animals zijn legendarisch, en ik kan serieus kippenvel krijgen van deze track, die overigens vakkundig gejat is uit de musical Hair. De Top 3 dan: ook gejat, maar beter dan het origineel: All Along The Watchtower. Hoef ik verder niks over te zeggen denk ik. The Beatles met Hey Jude, een van de eerste nummers die ik leerde kennen waarbij de opbouw zo anders was dan bij andere liedjes – en met een grootste finale. Briljant. Daft Punk staat dit jaar bij mij op 1. De sound is gewoon fantastisch, elke keer wil je ‘m harder zetten, de break is ook heel erg goed – hoe rustig het wordt – en hoe hij weer terugkomt!”

Lees mee met de lijst of download hier de lijst als .pdf. Wil je meer weten over de lijst? Check dan de facts, lees meer over de populairste artiesten of kijk wat dit jaar de oudste & nieuwste hits in de lijst zijn. Kun je geen genoeg krijgen van de Top 1000 Allertijden? Bekijk de Top 1000 Allertijden dan nu ook op Veronica TV of geniet via via Spotify van de beste hits ooit gemaakt! 

Beluister hier de top 10 van Juri Verstappen via Spotify:

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*