‘De Tafelplakker’ is het TV Moment van het Jaar

Mediaspecialist Tina Nijkamp heeft bij de RTL4-talkshow Humberto bekendgemaakt dat ‘De Tafelplakker’, die zich vanuit klimaatactivisme live aan de talkshowtafel van Beau vastlijmde, is verkozen tot TV Moment van het Jaar (seizoen 2022-2023).

De jury heeft het fragment verkozen uit het (online) tv-seizoen van het afgelopen jaar, dat volgens hen als meest opmerkelijk werd gezien en de volgende dag hét gesprek bij het koffiezetapparaat was.

Andere kanshebbers waren:

  • Het emotionele interview met Tom Egbers over de misstanden bij NOS Studio Sport bij de talkshow van Khalid & Sophie;
  • Het valszingende duo Mia en Dion dat drie weken voor het Eurovisie Songfestival groot in de media verscheen;
  • Het opvallend informele gesprek met minister-president Mark Rutte in Vandaag Inside;
  • De excentrieke tantradans van Walter en zijn twee vrouwelijke gasten in B&B Vol Liefde.

Dit jaar bestond de jury uit Tina Nijkamp (mediadeskundige), Siebren Hazelhoff Roelfzema (oprichter Streamwijzer) en Richard Otto (uitgever vakmediaplatform Spreekbuis.nl). Tijdens de vorige editie werd de BOOS-reportage over de misstanden rondom The Voice of Holland verkozen tot het TV Moment van het Jaar in seizoen 2021/2022.

6 Comments

  1. Hoe leeghoofdig kan ’n jury zijn ???? Maar wie nóg erger zijn ??? Dat zijn de domkoppen die ’n dergelijk moment agenderen !!!! Die mevrouw , die Juffr, Weggestuurd , cq Ontslagen, wordt door anderen gevraagd om zitting te nemen in dat jury-tje , samen met nog 2 lieden die niets met het vak te maken hebben….Geef ik gratis ’n tip om in de toekomst louter ,Radio-en Tv Journalisten, die dagelijks of wekelijks inhoudelijk over het medium commentarieën, om dus louter deze terzake kundigen als Jury te vragen….maar het is zo’n onbenullig prijsje dat gerenomeerde journalisten zich daar niet aan zullen wagen !!!!

  2. Wat een kansloze keuze. Als dit het TV moment van het jaar is, zegt dat heel erg veel over de jury of over de rest wat er op het scherm gebeurd is.

  3. Ja geef deze mafkees nog meer aandacht. Zeer foute keuze!! Deze man is gewoon gek. Net als al die andere mensen die zo fanatiek in deze klimaat propaganda geloven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*