De Radiofabriek zoekt een nieuwe collega

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de Radiofabriek! Ben je ondernemend ingesteld, wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van onze programma’s…?

Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

De Radiofabriek
YPCA was als één van de eerste partijen in Nederland actief met online radio. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van drie online radiostations, te weten trafficradio.nl, allsportsradio.nl en newbusinessradio.nl en zijn er verschillende nieuwe stations op komst! Hiermee loopt YPCA voorop in een nieuwe markt. We spelen in op de verdere versnippering van het medialandschap en de exponentiële stijging van het luisteren via internet. In onze ogen is internetradio straks dé standaard!

In onze ‘Radiofabriek’ produceren wij aan de lopende band content! Dat doen met wij met niche-radio voor specifieke doelgroepen. Maar ook produceren wij podcasten, verzorgen complete live registraties van beurzen en evenementen en bieden we de mogelijkheid om samen met collega’s of relaties zelf radio te maken! Van compleet radiostation tot specifiek themaprogramma. Van live-reportage tot radioworkshop. Van podcast tot visual radio. We maken het graag!

We zoeken
We zijn op zoek naar commercieel ingestelde collega’s die buiten de gebaande paden durven te denken en in het bezit zijn van minimaal een HBO diploma. Je mag ook best een beetje radiogek zijn.

We bieden
We bieden je een ondernemende job in een creatieve, dynamische werkomgeving in een snel groeiende markt.

Lijkt het je wat?
Laat het ons dan even weten! Mail een korte motivatie en CV naar Nick Ensing!
Mail naar nick.ensing@ypca.nl of bel ‘m op 035-6777280.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*