De Radiofabriek start podcastserie voor en door Hilversummers


Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriekstart vrijdag 9 oktober onder de titel ‘Podcast Hilversum’ een speciale podcastserie voor en door Hilversummers. 

In de nieuwe podcastserie worden elke vrijdag nieuwtjes en actualiteiten vanuit de Mediastad gedeeld en horen we wat de gewone Hilversummers op straat bezig houdt. Podcast Hilversum gaat backstage bij sportverenigingen en bij lokale ondernemers, maar ook worden met bekende Hilversummers herinneringen gedeeld over de Mediastad.De podcast wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en Yannick van den Wouw.

Podcast Hilversum is hiermee de eerste podcastserie die geheel gericht is op Hilversum en haar bewoners. De podcast is er voor jong en oud. Inwoners van de Mediastad kunnen zelf meepraten over hun stad en hun mening latenhoren in deze wekelijkse podcast. 

Wethouder Gerard Kuipers (economie en media) is trots op dit initiatief. “In deze tijd van corona is contact tussen mensen en een goede informatievoorziening belangrijker dan ooit. Normaal staan we daar niet zo bij stil. Hoe mooi is het dat deze podcasts worden gemaakt door en voor Hilversummers. Ik ben erg benieuwd!”

De nieuwe podcastserie is een initiatief van het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek dat al ruim 15 jaar gevestigd is op het Media Park. 

Jaco Bal van YPCA, De Radiofabriek: “Podcasts zijn hot! Ook jongeren weten de podcasts steeds meer te waarderen. Daarom is het de hoogste tijd dat we in de Mediastad Hilversum een eigen podcast krijgen. Voor en door Hilversummers! Mooi dat we vanuit De Radiofabriek deze podcasts voor Hilversum mogen gaan maken”.

Vanaf vrijdag 9 oktober is er elke vrijdag om 17.00 uur een nieuwe editie van Podcast Hilversum beschikbaar via alle bekende podcast kanalen (o.a. Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*