De Ondernemer Kiest op verkiezingsdag live op New Business Radio


 
Zakenzender New Business Radio maakt in samenwerking met ONL en De Ondernemer op verkiezingsdag 17 maart a.s. een speciale live-uitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ vanuit het Ondernemershuis in Den Haag. Tal van ondernemers en bekende politici zullen in deze uitzending aan het woord komen.

De verkiezingsuitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ is woensdag van 10.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt gepresenteerd door Ron Lemmens. Hans Biesheuvel (ONL) en Robert van den Ham (De Ondernemer) fungeren als zijn sidekicks.

Vier uur lang worden ondernemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en schuiven de gehele uitzending lijsttrekkers, andere politici en ondernemers aan in de studio in het Ondernemershuis. De bekende podcastmakers Thijs van Dijk en Daniel Kok maken live een speciale aflevering van hun populaire podcast Bakkie Media, omgedoopt tot Bakkie Binnenhof.

De Ondernemer Kiest
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werd in ‘De Ondernemer Kiest’ de afgelopen weken al verslag gedaan vanuit het Ondernemershuis in Den Haag en werd gesproken met politici, brancheorganisaties en ondernemers. Naast blogs en artikelen werden ook verschillende talkshows, video’s en podcasts geproduceerd. Op verkiezingsdag 17 maart wordt deze verkiezingsperiode afgesloten met deze vier uur durende live-uitzending op New Business Radio.

‘De Ondernemer Kiest’ is woensdag 17 maart tussen 10:00 en 14:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via het platform van De Ondernemer en alle bekende podcastkanalen.

Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Over De Ondernemer

De Ondernemer is het grootste zakelijk platform voor mkb- en zzp-ondernemers, met onder meer een website, social media, nieuwsbrief, een wekelijkse pagina in het AD en Parool, podcasts en live programma op New Business Radio. De Ondernemer is onderdeel van DPG Media.

Over ONL
ONL voor Ondernemers is dé onafhankelijke ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van ondernemers laten horen. Meer informatie:
www.onl.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*