De laatste TinekeShow: Tineke de Nooij in extra lange en feestelijke uitzending te horen bij MAX

Tineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van TinekeShow. Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld & Geluid en is te horen van 12.00 tot 16.00 uur bij MAX op NPO Radio 5 en te kijken via nporadio5.nl


Met deze laatste TinekeShow komt er een einde aan Tinekes rijke en memorabele radio- en televisiecarrière van ruim zestig jaar. In de extra lange en feestelijke live-uitzending schuiven speciale gasten aan én is er livemuziek van diverse artiesten, begeleid door de Marcel Fisser Band

Eerder gaf Tineke aan dat ze stopt met radiomaken, zodat ze meer van haar vrije tijd kan genieten en meer kan reizen. Wel blijft Tineke aan MAX verbonden en zal waar nodig invalwerk voor MAX verrichten. 

TinekeShowZaterdag 29 januari 
Tussen 12.00 en 16.00 uur 

Bij MAX op NPO Radio 5
Livestream via www.nporadio5.nl 

5 Comments

  1. Jammer maar begrijpelijk dat Tineke stopt had nog graag het laatste programma bij willen wonen maar helaas dat zal denk ik niet meer gaan.
    Heb ze gevolgd van Radio Veronica tot nu

  2. Bo, er zijn genoeg invallers, Tineke zal je nooit meer horen. Jan valt het meest in. En dit wordt ook een afscheid van Erik. Hij zal nergens meer opduiken zo heeft hij in zijn eerste uitzending duidelijk gemaakt.

  3. Tineke is 80 jaar, je kunt haar moeilijk kwalijk nemen dat ze het nu wel een keer mooi geweest vindt. Erik de Zwart is inmiddels ook alweer 64 en heeft financieel zijn schaapjes wel op het droge, denk ik. Hiermee verdwijnen toch 2 absolute vakmensen van de radio. Maar toch is het wel mooi dat deze ‘oudgedienden’ nog gewoon te horen kunnen zijn als ze dat willen. Ik luister in ieder geval nog graag naar presentatoren als Bart van Leeuwen, Adje Bouman en Hans Schiffers. Stuk voor stuk aanzienlijk beter te pruimen dan wat er tegenwoordig op Radio 3 zit.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*