De laatste stemronde voor de RadioRing 2020 is geopend!

De stembussen van de eerste stemronde zijn gesloten! Vanaf maandag 14:00 uur kun je stemmen op de vijf genomineerden voor de Gouden RadioRing.

Op donderdag 28 januari 2021 vindt het 15e Gouden RadioRing Gala plaats. Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen: de Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2020. De tweede stemronde begint maandag en de genomineerden worden dit weekend bekendgemaakt.

Nieuwe publieksprijs: de Gouden Podcast

Dit jaar wordt er een nieuwe publieksprijs aan dit rijtje toegevoegd, namelijk de prijs voor beste podcast van het jaar (de Gouden Podcast). Podcasts zijn niet meer weg te denken uit het huidige media- en radiolandschap en de populariteit ervan blijft maar stijgen. Daarom is besloten om deze nieuwe publieksprijs in het leven te roepen.

Er zijn geen kaarten te koop voor het gala, maar door te stemmen maak je kans op een overnachting in Hotel Gooiland! Je moet wel snel zijn, want de eerste stemronde sluit al op 15 januari. 

HIER KUN JE STEMMEN

Ook dit jaar organiseert AVROTROS het Gouden RadioRing Gala weer vanuit Theater Gooiland in Hilversum. Geen overvolle zaal en drukke rode loper dit keer, maar een intieme avond met alleen presentator Rob Janssen, de genomineerden en de uitreikers. Het wordt een editie waarin de luisteraar centraal staat. 

Marconi Awards

Tijdens de uitreiking op 28 januari worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het RadioRing Gala? Volg ons dan op InstagramFacebook en Twitter!

Wie er dit jaar met de prijzen naar huis gaan, is op 28 januari vanaf 20.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS.

3 Comments

  1. De arbeitsvitteminne is een groot onderdeel van mijn hele opvoeding van mijn leven de muziek is altijd al voor jong en oud ook mijn ouders luisterde al naar de arbeitsvitteminne ik denk dat het bij jou opvoeding hoort en ook de daaraan gebonde top 100 daar van deze lagen we savonds op te nemen en dan het praten en de reclamen er uit te halen zodat we muziek hadden tijdens onze feestjes thuis haha mooi he ik ben nu 63 jaar en geniet er nog van en vele met mij het is net of je naar de kerk gaat en daar je les des leven krijgt is dat niet mooi

    • Vanuit Spanje luisteren we met heel veel plezier naar Arbeidsvitaminen.Hee fijn programma. Waardering daarvoor en ze verdienen de ring!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*