De evolutie van emoji’s: wat zegt je favoriete emoji over je telefoongebruik?

In contact blijven met al je vrienden en familie is natuurlijk een stuk makkelijker met een onbeperkt internet abonnement. Bij Odido heb je een uitgebreid aanbod aan unlimited abonnementen. Zo kun je makkelijk een abonnement vinden dat past bij jouw internetgebruik. Met onbeperkt internet ligt de wereld aan je voeten en kun je streamen, appen en posten zonder beperkingen.

Emoji’s: de leukste manier van communicatie

Waar we vroeger lange liefdesbrieven, zijn we tegenwoordig meer van visuele communicatie. En dat gaat natuurlijk niet zonder emoji’s. Je favoriete emoji’s vertellen ook heel veel over wie jij bent als persoon. In deze blog lees je wat jouw favoriete emoji zegt over je persoonlijkheid. Emoji’s zijn het perfecte hulpmiddel om zelfs via sms of WhatsApp je emoties te communiceren en dat is zeker niet altijd makkelijk.

😂 – de leukste thuis

Als dit je favoriete emoji is, heb jij vast en zeker een goed gevoel voor humor. Het maakt niet uit wat de situatie is, je hebt altijd wel een grappige opmerking die gemaakt moet worden. Je houdt van lekker luchtige communicatie en je neemt het leven niet te serieus. Je bent een echte optimist en je weet overal een positieve draai aan te geven. Als je vrienden even een opkikker nodig hebben, kloppen ze bij jou aan. Jij weet van iedere frons een lach te maken.

🤔 – even nadenken hoor

De overthinker. Keuzes maken is niet zo jouw ding. Je moet altijd alle perspectieven bekijken voordat je een knoop door kunt hakken. Je hebt het liefste dat iemand anders de keuze maakt. Als iemand vraagt wat je wil eten, heb je eigenlijk vijf werkdagen nodig om een keuze te maken.

😍 – complimenten voor iedereen

Als deze emoji bovenaan je lijstje staat ben je een lief en complimenteus. Jij bent altijd de eerste die een comment plaatst onder de foto’s van je vriendinnen. Je bent de grootste cheerleader van de groep. Je houdt ervan om mensen een goed gevoel te geven en je bent altijd enthousiast. Je bent een ontzettend lief persoon en mensen brengen heel graag hun tijd met jou door.        

🤐 – best kept secrets

Als deze emoji bovenaan staat in je lijstje dan ben jij de persoon waar iedereen aanklopt om zijn of haar diepste geheimen te delen. Je weet altijd het beste advies te geven en iedereens geheimen zijn veilig bij jou. Je oordeelt niet, maar je geeft mensen de ruimte om volledig zichzelf te zijn.

🌍 – de avonturier

Als dit je meest gebruikte emoji is, dan spendeer jij het grootste gedeelte van je tijd op reis. Jij houdt van avontuur en bent het liefst altijd onderweg. Reizen is de beste investering die je kunt doen in jezelf. Jouw Instagram staat helemaal vol met de mooiste kiekjes van je favoriete bestemmingen.

🥺 – so cute

Deze emoji kennen we nog niet zo heel lang. Toch is het een absolute favoriet van heel veel mensen. Als dit jouw meest gebruikte emoji is, vind je alles en iedereen schattig. Je favoriete activiteit is waarschijnlijk het kijken van schattige filmpjes van baby’s en puppy’s. Want hoe kun je je tijd nou beter besteden dan zo?

🤩 – enthousiasme ten top

Als dit je meest gebruikte emoji is, dan ben jij altijd blij en enthousiast. Je verwondert je over de dingen die je in de wereld ziet. Je hebt altijd een positieve houding en je ziet het glas altijd als halfvol. Met jou is het altijd overal gezellig en je weet een gouden randje te vinden in de meest vervelende situatie. Mensen zijn continu in ontwikkeling. Gelukkig weten de mensen die de emoji’s ontwerpen dat ook en komen er bij elke update nieuwe emoji’s bij! Welke emoji mis jij nog?