De Dolly Dots met twee programma’s op Omroep MAX

 In het weekend van 17-18 december staan twee programma’s bij MAX in het teken van de Dolly Dots. In de aanloop naar hun theatertour zijn de zangeressen gevolgd voor de documentaire: Dolly Dots, Sisters on Tour. De documentaire is te zien op zaterdag 17 december om 22.30 uur bij MAX op NPO 1. Een dag later, op zondag 18 december, is het afscheidsconcert Symphonica in Rosso – Dolly Dots in de Ziggo Dome om 21.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. In een roodgekleurd Ziggo Dome nemen de Dolly Dots afscheid van het publiek, want dit is hun allerlaatste show.

Ze waren ongekend populair in de jaren 80, de Dolly Dots scoorden hit na hit. Filmmakers Nada van Nie en Hadewijch van Velzen volgden de Dolly Dots op de voet tijdens de voorbereidingen van hun reünietour en maakten een intieme documentaire over Angela GroothuizenPatty ZomerEsther OosterbeekAngéla Kramers en Anita Heilker. De documentaire Dolly Dots, Sisters on Tour vertelt het verhaal over hoe het ooit begon en over de bijzondere band die de zangeressen hebben. Op NPO Start zijn vanaf 17 december drie extra afleveringen te bekijken. 

Symphonica in Rosso – Dolly Dots
Met hun band, onder leiding van Sven Figee en met versterking van The European Pop Orchestra onder leiding van Guido Dieteren worden de hits van de Dolly Dots, waaronder Love Me Just A Little Bit MoreShe’s a LiarDo Wah Diddy DiddyRadio en Don’t Give Up nog één keer live gespeeld.

Dolly Dots, Sisters on Tour
Zaterdag 17 december
Om 22.30 uur bij MAX op NPO 1
Daarna zijn er drie extra afleveringen te zien via NPO Start

Symphonica in Rosso – Dolly Dots
Zondag 18 december
Om 21.30 uur bij MAX op NPO 1

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*