De activiteiten bij Beeld en Geluid in september

In september kun je bij Beeld en Geluid een college meemaken over de animatiefilm, een kijkje nemen achter de schermen van het Media Park en meer leren over natuurbeelden en hoe je ze deskundig kunt vastleggen.

Het animatiecollege, door Nico Crima | meer info
3 september, 11.00 uur – 12.30 uur
(gratis te bezoeken met Museumkaart of BankGiroLoterij VIP-kaart)

In dit publiekscollege kom je alles te weten over de korte Nederlandse animatiefilm. Nico Crama, de éminence grise van de Nederlandse animatiewereld, leert je in een tijdsbestek van anderhalf uur de Nederlandse animatiefilm te zien én waarderen.

Open Studio Dagen | meer info
9 en 10 september, hele dag
Tijdens de Open Studio Dagen zijn alle ins en outs van Hilversum voor jong en oud te bewonderen. Bij Beeld en Geluid kun je o.a. live radio-uitzendingen meemaken, met een green screen aan de slag en een reis maken door ons depot om meer over de mediageschiedenis te weten te komen.

Natuurbeelden: excursie in Hilversumse bossen en masterclass | meer info
24 september, 13.30 uur – 15.00 uur en 15.30 uur – 17.00 uur
(gratis te bezoeken met Museumkaart of BankGiroLoterij VIP-kaart)

Op 24 september kun je het Hilversumse Spanderswoud aanschouwen in herfsttinten en deze op mooi manier vastleggen. In deze wandelexcursie voor beginnende en gevorderde natuurfilmers en fotografen leren verschillende professionals hoe je met je smartphone interessante natuurbeelden kunt maken. Op de masterclass die volgt kom je meer te weten over natuurfilmers, hun werk en technieken, en bekijk je de mooiste Nederlandse natuurbeelden op het witte doek. De beelden worden begeleid door pianiste Shoko Nagamachi. Ook is er voorafgaand aan de dag een remix-Natuurbeelden wedstrijd, waarbij je mooie prijzen kan winnen met je eigen montage van natuurbeelden.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten en tickets op www.beeldengeluid.nl/agenda.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*